Boudoir Le Mariage

Reviews voor Boudoir Le Mariage

Gemiddelde beoordeling

5 sterren gemiddeld gebaseerd op 73 reviews

5 sterren
60
4 sterren
11
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0
Martijn Waayer
26-11-2022 12:57

Sfeervol restaurant met zeer goed eten en vriendelijke bediening. Aanrader.

ErnstJan Verhoek
20-11-2022 19:39

Heerlijk gegeten super vriendelijk personeel Was top !!!!!!

Winny van Harmelen
20-11-2022 15:54

Heerlijk gegeten! Superleuk concept, dat je een verrassingsmenu krijgt. Echt alles was heerlijk en het zag er allemaal prachtig uit. Fijne bediening.

Sisca Hoek
18-11-2022 11:04

Heerlijke smaakbeleving

Peter Jans
14-11-2022 23:13

Prettige ontvangst, vriendelijke bediening en optimale aandacht. Het 5 gangen menu met wijn arrangement perfect op elkaar afgestemd, de gangen verrassend en bijzonder smaakvol.

Sharina Heesen
12-11-2022 21:25

Ik nam het chefs 4 gangen menu. De porties waren voor mij perfect. De eerste 2 gerechten waren ontzettend mooie gerechten. Mooi fris en goed uitgebalanceerde smaken. Het hoofdgerecht was niet echt mijn smaak, maar was een prima combinatie en kan me voorstellen dat andere het wel heel lekker vinden. Ik miste bij het desert wat componenten. Het was naar mijn idee geen compleet desert. Het is een bijzonder restaurant met een gedeelte van de keuken voor in het restaurant en het andere deel achter. De chef was vriendelijk. Maar vooral de serveerster was ontzettend vriendelijk en heeft de juiste kennis. Ze voelde precies een goed tempo aan en wanneer ze ene praatje aanging en wanneer ze weer verder ging. Ook de wijnen bij de gerechten waren bijzonder lekker. Ik heb lekker gegeten, goede prijs kwaliteit verhouding vond ik.

Wendy Workel
11-11-2022 11:31

Heerlijk gegeten met goed bijpassende wijnen. Bijzondere smaak combinaties en erg mooi gepresenteerd. Vriendelijke kok en bediening. Tafeltjes staan alleen wel wat dicht op elkaar waardoor je het gesprek van de buren teveel kunt volgen. Maar toch genoten.

Coen Stolk
06-11-2022 09:14

Geweldige avond gehad met mijn zoontje, die voor zijn verjaardag een keertje in een echt goed restaurant wilde eten. Verwachtingen meer dan waar gemaakt. Bediening super en alle gerechten waren een feestje. Heerlijke wijnen erbij, dus al met al een feestje voor zowel vader als zoon.

Yvonne Bakker
05-11-2022 21:41

Wat een ongelooflijke top tent! Mijn moeder en ik hebben er 5 gangen genoten. Allemaal even bijzonder en perfect in balans. Heerlijke wijnen erbij. Fantastische sfeer en twee ontzettend leuke meiden in de bediening die hun werk met passie en liefde doen. Wat ons betreft zijn ze op weg naar een ster! En we komen zeker nog een keer weer. Heel erg bedankt allemaal voor deze geweldige avond

Walter Van Hees
05-11-2022 09:48

Heerlijke ontspannen sfeer met fantastische bediening en prachtige gerechten. Absolute aanrader!

De Haas
31-10-2022 13:30

Wat een leuk restaurant aan één van de grachten in de binnenstad van Delft Heerlijk gegeten ivv een surprisemenu, 4 gangen. wat kan deze kok een lekkere combinaties samenstellen. Een prima bediening. Zeker een aanrader!

Jacinte Nunes
31-10-2022 12:31

Un très joli cadre. La cuisine est très raffinée. Nous avons pris le menu surprise. Excellente découverte

JeanPaul Meurdijk
29-10-2022 20:13

Heerlijk gegeten, goede sfeer mooie gerechten met leuke bijpassende wijnen. Maar vooral heel vriendelijk en vakbekwame medewerkers met liefde voor de gasten en het vak. Hier komen we gauw weer terug.

Monica Ruigrok
29-10-2022 09:57

Wij hadden het 4 gangen menu besteld en het was erg lekker. We hebben genoten van elke gang. Het hoofdgerecht was wel klein qua portie, een klein stukje iberico varken met was mouwen van gerookte paprika. Verder niets. Nogmaals, met de smaak was helemaal niks mis, maar de porties zijn te klein voor wat je ervoor betaald. Personeel vriendelijk en restaurant sfeervol.

Gea Houthoff
28-10-2022 22:08

We hebben nog nooit zo heerlijk gegeten, echt een culinaire tocht, elk gerecht was een explosie van smaken die geweldig bij elkaar passen. Alles werd vers bereid, we hadden zicht op de open keuken. Fijne gezellige sfeer, met persoonlijke aandacht .Echt een aanrader een must als je iets specials origineels wenst te eten.

Alain
21-10-2022 10:32

Heerlijk gegeten. Bediening was top. Wist veel te vertellen over de gerechten en een prettig gezelschap.

Liesbeth Bakker
21-10-2022 10:17

Heerlijk gegeten met verrassende combinaties. Enthousiaste bediening met leuke uitleg. Wijnarrangement was goede keuze bij de gangen. Er werd goed rekening gehouden met allergie. Hele leuke avond gehad!

Liesbeth van der End
10-10-2022 09:05

We hebben enorm genoten van de creativiteit van de kok en de gastvrijheid. De softshell crab zullen we niet snel vergeten! We komen zeker nog eens terug!

Jeroen van Schie
09-10-2022 09:36

Heerloijk, eerlijk, verrassend!!!! voor herhaling waard!!!!!

Schultz Nicole
08-10-2022 22:19

Echt weer fantastisch gegeten.

Dumaij Lisa
06-10-2022 13:36

.

CZachariasse
02-10-2022 11:21

Lange tijn geleden dat wij zo perfect en heerlijk hebben gegeten. TOP.Bediening was hartelijk en professioneel. Een echte aanrader!

Robert Jan Dubbeldam
02-10-2022 10:37

Kende het niet. Verrassend lekker gegeten. 5 gangen verrassing menu. De gerechten gevarieerd met ingredienten uit alle continenten. Smaak en opmaak van hoog niveau, wijnen prima. Extra pluim voor de damesch die de gasten bedienden. Vlotte babbel, goede uitleg, echt aandacht aan de klant, geen riedeltje afwerken. Zeer vriendelijk.Enige puntje van aandacht is dat de tijd tussen de gerechten wel wat korter mag.

Cynthia Netten
02-10-2022 00:09

Ik plaats nooit snel een review, maar wij hebben zo lekker gegeten bij Boudoir. Dat het zeker 5 sterren waard is! Ook het personeel is heel vriendelijk en de sfeer in het restaurant is goed. Jullie zien ons zeker nog een keer terug, ga zo door.